Hottub – Cedar

Bent u op zoek naar een heerlijke hottub voor uw achtertuin? Sauna4you heeft een aantal perfecte hottubs voor u in het assortiment. Onze kuipvormige hottubs worden gemaakt van duurzaam Red Cedar hout en worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit en een ontzettend groot gebruiksgemak garanderen. De hottubs worden verwarmd door middel van een krachtige houtkachel, die elektriciteitsgebruik overbodig maakt. Hierdoor zit u er, na het opwarmen, heerlijk warm bij!

Hottub tegen stress of vermoeidheid

Wanneer u vaak last heeft van stress of vermoeidheid is een hottub een hele goede uitkomst. Het warme water zorgt voor professionele ontspanning en laat de overbodige zorgen binnen enkele ogenblikken verdwijnen.  De grote vuurkorf in de hottub heeft ruimte genoeg, waardoor het water snel door het vuur verwarmd kan worden. De hottub is daarnaast ook nog eens zeer makkelijk op het gebied van onderhoud: de as van de kachel kan eenvoudig worden verwijderd en er is een speciaal kraantje aanwezig voor het leeg laten lopen van het water.  Zo bent u verzekerd van laagdrempelig genieten in uw eigen achtertuin.

Ceder hottubs van Sauna4you

De Ceder hottubs van Sauna4you passen door het ontwerp en het uiterlijk goed bij allerlei tuinen en huizen. Ze zijn door het gangbare formaat op elke plek te plaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen. Zo is er altijd een hottub die precies past bij uw wensen en uw situatie. Vraag ons daarom vandaag nog naar de verschillende mogelijkheden, zodat we u kunnen helpen met uw toekomstige hottub van Sauna4you!

Hottub – Cedar

Hottubs van scandinavische topkwaliteit. De hottub gebruikt een houtkachel voor het opwarmen van het water.

Hottub 4´x5´(106x152cm)
Inclusief kachel, aluminium trap (3 treden in Red Cedar hout) en cover (deksel)

Vanaf € 1895,-